Tänk så fort den kan vända!

Jag hade ju utlovat att mitt kommande blogginlägg skulle innehålla mer glädje än något tidigare inlägg har gjort. Men det får dröja ett tag till innan den glad positiva Mats visar sig här!

 

Senaste veckan har varit ett enda stort töcken! Att det kan vända så fort från glädje till sorg på en så kort sekund är ju ganska förunderligt. Och vi är båda två (jag & Cilla) överens att det är bättre att berätta om det vi varit med om än att gå krokar förbi människor vi känner bara för att hålla det för oss själva. Och jag lovar att ni som vill törs komma fram och både prata med oss och beklaga sorgen om ni vill. Vi kommer inte att knock er!

 

Här kommer ett litet tillkännagivande: Vi (jag och Cilla) har gått och väntat smått! Men under lördagen så byttes all glädje som vi hunnit bygga upp till ett totalt mörker!

 

Då hade tyvärr den lilla lite för bråttom och valde att komma ut!

 

Trots att det inte hade hunnit gå så långt så hade vi hunnit börja planera en framtid där vår lilla familj skulle utökas till tre! Och att en sådan liten varelse kan skapa sådant kaos som vi var med om är ju förunderligt! För trots att ”bebisen” inte hunnit bli så stor att det syntes på Cilla så var det ju dock ett litet efterlängtat knyte som rycktes bort!

 

För en del kan det verka konstigt att sörja något som just och pass var en människa. Men jag kan då säga att jag har haft liknande ”symptom” som jag hade den närmaste tiden då Frille lämnde jordelivet!

 

Vi har väl prövat att intala oss att det barn som inte ville komma till världen var inte riktigt friskt. Och visst känns det lite lättare, men för den delen så finns sorgen där!

 

Nä, det är väl bara göra som Per Elofsson sa: ”Det är bara bryta ihop och komma igen!”

 

Så imorgon så ska jag göra min första arbetsdag efter denna traumatiska händelse!

 

Mossa mossa


8 år sedan!!! Det känns som igår!!

Nu är det länge sedan jag har varit in och skrivit här! Men jag har inte haft nån enerigi att skriva här och sen började jag ju ett nytt liv vid årsskiftet. Den nya positiva Mats! Och då har jag fått svårare att komma på nåt att skriva. Det är ju lättare att gnälla än att vara positiv! Har haft kraftiga planer på att lägga ner det här med bloggen. Men kommer att göra ett försök att förnya den inom kort och fortsätta att skriva. Innehållet kommer att bli lite annat, så den som är intresserad får hålla ut någon vecka till för att se resultatet av den ”nya” bloggen. Men här kommer då ett ”gammalt” nytt inlägg:


Svårt att tänka sig att det gått åtta år sedan Frille lämnade jordelivet! Det känns nästan som det var igår som det tragiska hände! Den 9 februari 2003 var en kaotisk dag från dess början till dess slut! Ändå från det bryska uppvaknandet av ambulans personalen tills det jag slog igen ögonen sent på kvällen/natten.




Och jag kan säga att varje årsdag som dyker upp så går jag igenom den dagen om och om igen! Det är ganska svårt att låta bli om än jag försöker! Och jag tycker då inte att det blir lättare med åren! Snarare tvärtom!


Och av ren och skär nyfikenhet skulle jag vilja veta hur den empatilösa person som tyckte det var lika bra att glömma det som hade hänt och gå vidare efter bara någon dag är funtad i huvudet! Men det är väl så att alla inte förstår hur det kan kännas att vara med om något så hemskt som just det här. Men det ”sköna” i allt elände är ju att det finns så många varma människor ute i samhället som verkligen bryr sig om sina medmänniskor! Det värmer verkligen!


Nu börjar äntligen denna ”mörka” dag lida mot sitt slut! Och som den kontroll människa jag då ändå är så har jag bara en grej kvar att göra innan jag vänder blad för ännu ett år av saknad. Nämligen slå igång minnesskivan och tänka tillbaka på allt roligt som vi ändå hann vara med om trots den korta tid som var! Nu kanske det finns dom här ute som inte tycker att man ska gå och älta det som varit, men till dessa kan jag bara säga att det är inte det lättaste att bara gräva ner huvudet och glömma!


Vila i frid och tack för allt vi fick vara med om!


PS: Nästa inlägg kan dröja ett tag nu när jag ska byta ”inriktning” på mina blogginlägg så håll till godo!


Mossa mossa

 


RSS 2.0