Oj vilket lyx!!!!!

Här sitter jag helt övergiven på stadshotellet i Piteå! Det låter nog allvarligare än det är! Cilla har farit på loppis och jag vägrade gå dit!!!!! Tur Lilian skulle dit så jag fick henne att ta hand om Cilla under några timmar!


Gud så lyxigt det är att bo på hotell!! Man behöver ju egentligen inte bry sig om någonting!!! Och frukosten är ju hur bra som som helst!!!! Och pricken över i:et med denna helg går av stapeln 19.00 ikväll! Då ska vi gå och se JILL  JOHNSON!!!!!! Ni kan tro att jag längtat!!!!! Känner mig nästan som när jag var liten på julafton(ja, ja jag kanske fortfarande kvar den känslan)!!!! Tror nästan Cilla har börjat ångra sig att hon fixade biljetter(hahaha)!!!! Men nu har hon ju fått gå på loppis så hon kanske är lite blid och förstående när jag sitter på rad 1 plats 24 och tindrar med ögonen!!!!



Men jag måste erkänna att det är gode skönt att åka bort och skämma bort sig någon gång då och då! Bara glömma allt det vardagliga som man annars bara går runt och mol på hemma!! Hoppas bara att Cilla tycker likdant så detta blir ett återkommande inslag i vår annars ”gråa” vardag!


Nu har det börjat hända grejer i mitt liv!!!! Ser ut att saker och ting kommer att lösa sig till hösten om än jag inte tar mig in på skolan!!! Men för er som blir lite nyfiken så kan jag inte säga hur det löser sig eller var jag hamnar än. Dels är inget officielt än och sen har jag gått på minor förut så jag tar inget förgivet förrän allt är klart! Så håll till gode för er nyfikna så kommer jag nog att skriva(berätta)hur det kommer att bli inom en snar framtid!


Måste bara skriva ner en liten grej om mina framtida studier. Jag ska ju som bekant läsa upp mina betyg i engelska. Först var det ju a-kassan som strulade till det för mig. Men det var inte färdigt där! Jag ska ju börja nu på måndag med min första uppgift. Har varit runt och tittat här och där för att hitta rätt böcker för engelsk kursen.  Men jag tyckte att dom var för dyra för att beställa(ska ju bara använda dom under kursen)så jag gick på bilioteket för att se om dom hade dom där. Och jag tänkte om dom inte hade dom så kanske dom kunde ta hem dom så jag fick låna istället för att köpa.


Men jag förstår om det inte är så många som går till biblioteket!!! För så dåligt bemött jag blev där så ska då åtminstone jag inte besvära dom med att fråga om någon bok mera!!!! Den person som jag pratade med såg inte speciellt intresserad ut att hjälpa mig och det lät så besvärligt att ta hem böcker och allt lät s besvärligt så jag gick ut där ifrån och gick hem och beställde dom istället!!!! Nä, skicka dom(vissa)av dom som jobbar där på en intensiv charm kurs!!!!


En sista grej jag gått och grubblat på senaste veckan är hur respektlöst vissa människor beter sig!!!! Det jag tänker närmast på är dom som inte respektera handikapparkeringar!!! Och detta fenomen gäller alla åldersgrupper! Nu ska jag inte påstå att jag sköter mig fläckfritt i trafiken, men en sak jag aldrig gör är att parkera på handikapparkering!! För dom som inte har förstått det så är ju parkeringarna gjorde av en speciell anledning och det är ju för att det ska underlätta för de handikappade!!!!!


Nä nu ska jag börja förbereda mig inför kvällens konsert!!!!


Mossa mossa


Psykopat eller diktator?

Tänk att det finns människor som klarar av att styra hela(och då menar jag HELA) sin omgivning med järnhand! Och så fort någon/några pratar om dessa så "sänks" volymen på samtalet till nästan viskningar. Precis som om det var förbjudet att prata om dessa när dom inte är med! Enligt mig så kan man dra paraller med diktatorer!

 

Och sen att många av dessa typer inte klarar av att ha ett eget liv utan måste lägga sig i andras och förpesta det så in i norden att det att man bara känner att man till spy!!!!!! Det är ju för jävligt! Och att detta beteende går i arv är ju faktiskt bevisat!

 

Att sådana här personer mår dåligt själva vet jag. Men det ger dom ingen rätt att få bete sig hur som helst. I många fall är det ju faktiskt dom själva som valt att leva som dom gör!

 

Och sen klarar ju många av dom att manipulera andra människor så man varken vet ut eller in! Och i värsta fall kan det få oerhörda koncekventer för andra än dom som direkt är inblandade! Jag vet!! Tänk er att bara gå ut för att förstöra för andra hela tiden. Jag kan då säga utan att ljuga att jag skulle då ha svårt att sova om nätterna om jag höll på så! Jag har ju nog svårt att sova när jag tänker(vet)på dom som är drabbade av något sådant!   

 
Nu ska jag väl erkänna att jag inte är guds bästa barn själv. Men jag är då inte i närheten av vad jag skrivit om här ovanför! Och jag VET av egen erfarenhet att det finns gått om sådana här människor ute i samhället!!!!!! Och det är ju inte bara för sig själva dom förstör utan för hela sin omgivning!!!! 

 
Men som jag brukar säga: Skammen hinner upp en till slut!!!!

 

Mossa mossa


Då var lovet över!!

Hej hopp! Då har det gått 10 dagar och påsklovet är över! Känns som jag just gick på påsklov! Och jag som skulle hinna göra så mycket under lovet, men så blev inte fallet!!! Har verkligen haft lov och bara slappat! Men det var nog nödvändigt att få vila upp sig ordenligt. Och sen när Cilla förlorade rösten så blev det ju påsklov på riktigt!! Hon har sprungit runt med ett anteckningsblock och skrivit vad hon ville ha sagt. Och när jag blivit less har jag bara skyllt på min dyslexi! Nä, inte riktigt! Tycker det har varit lite jobbigt att det bara är jag som pratat och sen Abborrträsk tecken språket är lite svårt att förstå sig på. Och när jag inte har förstått det så har hon blivit irriterad. Med andra ord så har jag det inte lätt!!!! Men nu har hon då börjat prata igen så nu är den riktiga husfriden slut!!!


Men lite roligt har det dock hänt under påsklovet! Jag fick min deklaration i brevlådan och jag kan säga att det var en riktig rolig läsning!!!!! Nog sagt om det!


Imorgon måndag ska jag göra slag i saken och skicka in ansökan till universitetet. Hade tänkt mig söka till arbetsterapeutlinjen och sjukgymnastlinjen. Blir spännande och se om jag tar mig in på någon av dessa utblidningar. Visst, jag börjar väl komma till åren och kanske är lite gammal för att gå på universitetet, men har ju dock många år tills jag ska gå i pension så det ska nog gå vägen om så blir fallet!


Nu är det ju inte så att jag har misstrivts på skolan men det är ju lite osäkert att bara jobba termin för termin. Jag har trivts oerhört bra med på skolan. Alla kollegor och sen jobbet i sig är riktigt roligt. Men jag känner att jag måste hitta mig något fast och då tror jag att dessa utbildningar är något som passar mig.


Börjar väl känna lite panik över vad som ska hända när skolan tar slut för terminen. Har inte hittat mig något jobb ännu, men det löser sig nog. Får väl hoppas på att jag ska få in en 7 rätts rad på lotto innan dess så kommer det nog att gå bra!


Måste bara lägga in en liten notering som jag gått att grunnat på. Ska det vara så svårt att veta skillnad på vad som är ”mitt eller ditt”? Man kan ju undra vad vissa människor tänker med! Det börjar ju vara ganska skrämmande att man inte ska kunna lämna nånting lösa eller fast ting utan att det är någon/några som inte kan hålla sina klåfingrar i styr!!!!!


Nä nu ska jag ladda de sista i batterierna för morgondagen!!!!


Mossa Mossa!!!!


Ursäkta! Påsklov!

Nu har det slarvats!!!!! Stryk borde jag ha!!!

Jag vet att jag inte hållit vad jag en gång har lovat! Att uppdaterar en gång i veckan. Men det har varit lite stojjigt senaste tiden. Och sen har vi varit utan internet sen i torsdags!!!! Jag ska komma med ett tipps i slutet av inlägget som jag tycker ni ska ta till er.

Det har väl egentligen inte hänt så mycket sedan sist. Förutom att jag har PÅSKLOV!!! Oj så skönt att bara få vara! Och ni som har påstått att mina magbekymmer beror på stress så måste jag nog krypa till korset och hålla med er! För nu när jag har varit ledig några dagar så känns det mycket bättre! Kanske jag har varit lite stressad trots att jag inte kännt mig så.

Det enda jag har kännt jag måste hinna under lovet har varit att slita(spränga!!!)ner den där fördömnda våtrumms tapeten som jag jobbat på allt för länge. Nu är den änligen nere! Men då dök det upp ett nytt problem! Hur f-n ska jag få bort limmet som sitter kvar på betongväggen? Tar gärna emot tips! Ett tips som jag redan fått(och visst det är ett bra tips)är att smälla upp gipsskivor och kakla sen. Men då kommer nästa problem: Då måste vi nog backa in i duschen och sen får en av oss stå utanför och tvåla in den andra! För det är inte så brett där! Och sen kanske det kan bli annat än att duscha om så blir fallet(hahaha)! Men det löser sig nog. Det brukar ju göra det som oftast.

Helledig har jag väl inte varit under lovet. Det har dykt upp någon massagekund då och då. Men det gör inte så mycket! Det är ju bara kul att få in någon extra krona i kassan!

Hade ju tänkt mig att göra klart mitt hemliga projekt som jag skrivit om under veckan också. Men jag har inte haft varken tid eller ork att bry mig om detta. Men om det blir sämre väder nån dag så kanske jag får ett litet ryck så jag kan sitta ner och grubbla och skriva. Har kanske tänkt mig ta med mig det jag hunnit till skolan och kanske låta någon av mina kollegor titta på det och lämna synpunkter. Men vi får väl se om jag vågar visa det!

Har även hunnit med att göra mig en enklare hemsida till mitt lilla "hobby" företag! Ganska roligt jobb att klippa och klistra framför datorn. Får väl se om det ger något tillbaka den tid jag suttit och knåpat på sidan. Om ni r intresserade så är adressen dit:

http://sites.google.com/site/triggerpunktn/

Som avslutning av veckans händelser kan jag ju bara säga: OJ SÅ SKÖNT ATT DET BÖRJAT TINA OCH ATT SOLEN TITTAT FRAM!!!! Jag blir på så mycket bättre humör när snön börjar försvinna! Om än jag har sagt att det varit så roligt att skotta i vinter. Men det var mer som ett test. Förra vintern så hatade jag ju att skotta snö så jag tänkte att jag skulle prova att "älska" det i vinter så kanske det inte skulle komma så mycket. Och ni har ju sett hur det gått!!!!!

Nu till mitt tips som jag lovade i början av inlägget: Har ni inte bredband och har tänkt skaffa er så kan jag tipsa er om ett bolag ni inte ska anlita! BRINET!!!!! För vi har detta eminenta företag som bredbands leverantör och det är inte bara en gång vi har fått ringa ner till dom när inte internet funkat!!! Och nu senast så försvann internet i torsdags och vi fick inte igen det förrän i morse! Snacka om att jag har varit i upp lösnings tillstånd!!!! Men nu funkar det och jag tittar efter en annan leverantör!

Nä nu ska jag kasta i mig lite mat och sen blir det Ringleden runt på apostlahästarna!

Mossa mossa


RSS 2.0