Upprörd igen!!!!

Ja då har det hänt igen! Att jag blivit upprörd av något jag hört! Börjar bli en ful ovana! Måste kanske börja tygla mig för annars får jag väl en hjärtinfarkt! Och vad är det jag är upprörd för denna gång? Jo denna härva som utspelar sig uppe på kommunhuset i Arvidsjaur!


Och jag skulle tro att det är inte den enda skandal som kommer att uppdagas! Det finns säkert fler pensions avtal som är underskrivna för dessa högt uppsatta tjänstemän!


Och frågan jag ställer mig först och främst är ju hur en kommun som ska spara över 10 miljoner på några år kan gå och skriva sådana luktrativa kontrakt till några få utvalda!! Det är ju tamme fan SKANDAL!!!!!!


Och sen denna tjänsteman som har fått detta avtal som är 35000:- per månad i 3 år uttalar sig i tidningen.


Jag citerar:"Jag fick ett färdigt avtal att skriva under, som redan var påskrivet av Jerry Johansson och Lars Holmkvist. Jag hade ingen anledning att tro att de inte hade rätt att skriva under avtalet och för min del var det ett bra avtal".


Och sedan detta: "Lars Holmqvist har hela tiden varit tydlig med att han ville att den nya organisationen skulle
ledas en ny förvaltningschef. Från hans sida kan jag se avtalet som ett sätt att köpa ut mej, medan jag uppfattar att Jerry Johanssons avsikt med avtalet var att vara schysst mot mej efter att jag jobbat i kommunen i 40 år".


Givetvis tycker han att det är ett fint avtal som gäller honom. Och sen att han säger att han uppfattar att avtalet är en god gest av Jerry Johansson eftersom han jobbat så länge inom kommunen. Vad har han gjort som är så bra för kommunen som inte de som jobbat inom hemtjänsten, skolan eller som städare hela sitt liv gjort inom kommunen tjänst? Förmodligen ingeting!


Och nu när bla skolan och barnomsorgen ska spara in tycker jag det är oförsvarbart att skriva sådana avtal! Och sedan när denna person har varit med och tagit fram hur det ska sparas inom skolan att tycka att han gjort sig förtjänt av 35000:- i månaden utan att gör något är inget annat ett svek mot kommun medborgarna!


Och sen kan man ju undra vilka som har varit med att gå igenom budgeten och ritningarna för ombyggnadtionerna av Tallbaka och Nyborgs. Kanske det var det på någon firma fest som detta gjordes! För budgeten för Nyborgs sprack ju redan efter någon vecka!!!! Och Tallbacka var ju bara halvritad!!!


Har fått hör men vet inte om det är sant. Den som gjorde ritningarna till dessa ombyggnationer var samma person som ritade flygets ombyggnationer och det sprack ju också ganska rejält på budgeten!!! Hur kan man anlita någon som har misslyckats en gång en andra gång? Svåger politik?


Till sist kan jag ju berätta om att jag fått en skriflig ursäkt från min a-kassa för det bemötande jag fick i det bemötande jag fick när jag ringde dit! Starkt gjort tycker jag! Men radio tjänst lyser med sin frånvaro!!!


Det var allt för denna gång!


Mossa mossa


En spännande vecka står inför dörren!

Hej hopp! Nu börjar snart en spännande vecka för mitt eget vid kommande! Har inbokat ett par möten som kommer att bli avgörande(ganska tror jag)vad jag ska ta och göra med mitt liv framöver! Men har inte tänkt berätta detta förrän allt är klart. Har lärt mig genom åren att man inte ska berätta något förrän allt är klart! Det kan hända mycket på vägen som gör att det inte blir som man tänkt sig!

Idag(söndag)hade jag förhoppningar för att ta det lugnt och sitta instängd i mitt tv-spels rum i min ensamhet hela dagen och bara mysa! Söndagar räknas ju som fri dagar. För mig i alla fall!Och citerar man bibeln så är det ju faktiskt så:"Gud välsignade den sjunde dagen och gjorde den till helig dag, ty på den dagen vilade Gud sedan han utfört sitt skapelseverk".

Vad händer? Jo jag åker först på att dammtorka, dammsuga och skura övervåningen!! Sen tillråga på allt av bara farten så står jag och putsar fönster!!! Hur kunde detta gå till? Var det han där uppe som straffade mig för något jag gjort? Eller var det bara toffel varning? Det får vi nog aldrig veta men jag hoppas belöningen för detta verk inte dröjer allt för länge!

Nä skämt och sido så var Cilla lite slut efter en TUNG första arbetsvecka efter nästan 5 års sjukskriving och hon har ju barnkalas imorgon(hon fyller 33år). Så jag ställde upp helt frivilligt att hjälpa till. För hon skulle ju baka tårtor för denna dag. Påstod hon då i alla fall!

Men inte blev det något bakande! Istället kom en av hennes vänner med en jätte gräddtårta!!!! Den största jag sett någonsin!!! Och sen lovade hennes svärmor(morsan)att baka en tårt till kalaset! Snacka om att bli grundlurad!!!!! Anna Anka skulle då inte vara imponerad för mitt verk för dagen!!!!

Och till sist måste jag ju få gnälla lite! Har just skickat i väg ett argt brev till Radio Tjänst!! Trots att vi betalar tv-licens så ringde dom på Cillas telefon en kväll i veckan och påstod att vi inte betalade. Och sen när dom fick klart för sig att vi betalade kom denna person som ringde med ett briljant påstående! Det bodde nämligen fler personer med helt andra efternamn än vad vi har och inte hellre dom förra ägarnas namn stämde!!!!! Och nästan det bästa med hela telofon samtalet var när den emenenta telefonist inte ville ge med sig att det bara var vi som bodde här utan ville verkligen få fram vilka dom andra var!!!  Kan ju undra vad detta verk har för system där dom registrerar sina kunder! Det kan då hur som helst inte funka som det ska!!!! Eller kan det vara så att det bor någon annan här när jag inte är hemma???? Kanske måste anlita en privatdektektiv!!!! Nån som vet om det finns någon ledig?

Nä nu har jag fått skriva av mig lite grand och kanske gjort vissa av er lite nyfikna!! Men kommer att skriva här vad som kommer att ske efter jag har varit på mina möten i veckan!

Mossa mossa!


Byråkrati Sverige!!!!!

Nu har jag börjat ta tag i mitt liv!! Till veckan ska jag på ett antal möten som förhoppningsvis ska ge klarhet vad som kommer att visa sig vad jag ska ta och göra i framtiden!!! Men ni får inget veta ännu. En sak har jag lärt mig genom åren: Man ska inte berätta något förän allt är klart! Så ni som är nyfikna får ta och vänta till i slutet av nästa vecka! Men en sak kan jag berätta. Och det är att jag kommer då att slippa gå hemma och inte gör någonting! Och det känns gode skönt!!! Och sen om allt går i lås så kommer det att bli riktigt bra!

Nu till något helt annat. Visst är facket och A-kassan bra på många sätt. Det är ju en försäkring om man blir arbetslös. Men å andra sidan så är det gode mycket krångel när du blir arbetslös! Jag fick bland annat vänta i ca4 månader på att få min första ersättning från min a-kassa!!! Hur får det gå till på detta vis? Och när man blir arbetslös så måste man ju nästan vara professor för att klara av att fylla i alla dessa blanketter som ska skickas in!

Nu senast jag skulle fylla i blanketten som man får från arbetsförmedlingen så tänkte jag att jag inte skulle behöva få tillbaka den för att det glömts att fylla i någon ruta. Vad händer då? Jo jag hade fyllt i för mycket!!!!! Helt otroligt! Och sen kom den tillbaka en gång till och det dök upp nya blanketter att fylla i också! När jag fick jobb på skolan så bytte jag a-kassa och den nya kassan lovade att det inte skulle vara något bekymmer. Inte var det nåt bekymmer att bli medlem i den nya men det tog en jävla tid att få ersättningen godkänd! Tycker själv att det skulle gå att göra hela den här processen mycket enklare. För har man nu blivit arbetslös så har man förmodligen inte så gott ställt med ekonomin. Och sen om man måste vänta i ett antal månader för att få ersättningen tär det på psyket kan jag säga av egen erfarenhet!

Sen är man ju tvungen att tacka ja till om man blir erbjuden ett jobb eller vikariat. Och det är ju helt rätt tycker jag. Men då kommer nästa problem! Som det har hänt mig två gånger för tillfället. När du har varit ute på ett vikariat så ska du så skicka in arbetsgivar intyg till a-kassan. Men om det är utbetalning av ersättningen den 23 tex i månaden och du får dina intyg 20 så blir det bekymmer! Och tackar man nej till ett vik så blir du ju utesluten från a-kasan!!!! Och är det bara ett vik på några dagar kan man ju fundera om det är värt att ta ett sådant när det blir strul med ersättningen direkt!!!!! Nä det måste till en ändring i systemet!!!

Även om det är bra att komma ut i jobb om än det bara är för nån dag så kan det ju inte vara meningen att man ska måsta gå på knäna ekonomiskt näst kommande månad! Då kommer det ju att bli så att folk hellre går hemma och stämplar än att ta ett vik!!!!!! Men att få våra bestämmande att förstå detta är ju inte så lätt! Dom sitter där nere i sin bunker och gottar sig åt sina fina löner och avtal! Läste någonstans att om en riksdagsledamot blir utan jobb så har dom garanterat ca 50.000:- i månaden!!!!! Hur fan kan detta gå till! Vad gör dom så bra som kan vara värt denna ersättning när "vanligt" folk just och pass har råd att torka sig med toa papper när man går på toa?

Snacka om att det blir klyft indelningar i samhället!

Och regeringen pratar så gott om att det ska vara så lätt för dom som är arbetslös att studera. Pyttsan!!!!!! Då ska det fyllas i ny blanketter och skickas in för utredning! Om dom nu vill att folk ska utbilda sig låt då oss som vill utbilda oss och förhoppningsvis få jobb efteråt studera trots man stämplar! Åtminstone den tid man har kvar ersättnings dagar!


Nä nu ska jag ta tag i att fylla i några blanketter som ska in till facket!

Mossa mossa



Är män olämplig att ta hand om sina egna barn!

Sitter just nu och ser en typ av debett på tv och blir förbannad igen!!!!! Det är mellan två kvinnor. Eller en kvinna och en klimakterie kärring(Folkpartist & proffesor)!!!!!! Denna klimakterie kärring påstår att män inte är lämliga att sköta om sina egna småbarn!!! Hon menar det är bättre att anställa en barn flicka istället för att låta mannen sköta om branen när dom är små!!!!!! Hur JÄVLA dum får man bli!!!!

 

Har ju inga egna barn(ännu)men nog är jag då av den åsikt att det måste vara bättre att pappan till barnet är hemma och sköter om det lilla knyttet än att man anställer en helt främmande människa!

 

Visst finns det säkert män som inte är lämplig som förälder, men det finns även kvinnor som inte är lämpliga heller! Men denna höger politiker menar att INGA män är lämliga att ta hand om ett litet barn!!! Än en gång: Hur jävla dum får man vara!!!!!!!!

 

I slutet av debatten frågar programledaren om hon själv var hemma med sina barn när dom var små. Och gissa vad hon svarar? 

 

Hon svarar att det var hon inte. Utan hon delade det med sin man!!!!!!!!!!!!! Snacka om dubbel moral!!!!! Tycker att det läggs otroligt mycket pengar på onödig forskning. Som tex denna forsking som hon har gjort nu! Visst finns det betydligt viktigare saker att forska om. Men det är klart hon var väl på gång att få sparken så hon var tvungen att hitta på nåt att göra! Tror nämligen dom gör sånt dom dära!!! Men det är min egen åsikt!

 

Som vanligt en sista reflektion: Om man har nog jävla mycket pengar så kan man väl anställa en barnflicka. Men tror ändå att det är bättre att någon av föräldrarna tar hand om sitt eget barn!

 

Mossa mossa


Ny åsikter

Så var det en ny vecka i arbetslöshetens tecken! Börjar nu vara GODE RASTLÖS!!!! Men vad finns det att göra? Det finns ju inte så många jobb att söka i Arvidsjaur som jag har rätt kvalifikationer för. 

Och vad händer  när regeringen presenterar budgeten? Jo dom ska öka jobbavdraget! Men vad fan hjälper det oss som är arbetslösa? Det låter så fint att man ska få mera skatteavdrag om man jobbar. På så sätt menar dom att fler ska jobba. Men med vad fan ska man jobba med när det inte finns något jobb!!!!! Det är ju dom som jobbar och tjänar mycket som gynnas på jobbskatte avdraget. För små inkomsttager  blir det ju inte så mycket extra i kassan. Vilket enormt arbetarparti dom är Moderaterna som dom har gått ut och sagt att dom blivit!!!


Visst finns det dom som inte vill jobba och hellre stämplar. Men det tror jag inte är många. Åtminstone inte jag.  Och det här regeringen har som målsättning att minska antaltet som lever i sk utanförskap går ju jätte bra! Eller? Som det ser ut nu blir det ju bara fler och fler som hamnar utanför.  Och som det är med försäkringskassanas beteende så kommer antalet som behöver socialbidrag öka lavinartat när dom gör ett sådant exemplariskt jobb och får ner dom som är långtids sjukskrivna!!!! Och då kommer ju det att bli ännu fler som står som arbetssökande. Men vilken arbetsgivare vill anställa en som är för sjuk för att jobba? Härligt jobbat Borg du har ju gjort ett kanon jobb under denna mandat period!!!!!!


Nu till något helt annat. Igår började jag mitt nya liv på nytt. Jag började på spinning. Och det är ju lite synd att hjärnan och kroppen inte alltid samarbetar!! Första gången på mycket länge som jag motionerar och kan ju säga att något vidare flås har jag inte! Men så träder den välbekanta tävlingsdjävulen in i bilden!


Fastän jag var så slut att middagen var upp och kikade ut vid gomseglet så tog jag bara i ännu mer! För inte kunde jag ju ge mig och vika ner mig inför en massa kvinnor(var nämligen enda mannen i lokalen)!!!  Men när jag så till slut fick kliva av cykeln så var mina ben helt avdomnade och hade kraftig blodsmak i munnen. Men jag hade klarat av hela passet!


Men kan säga att natt sömnen blev kraftigt lidande!!! Hade kraftig benvärk och eftersvettningar!!! Men är man en tjurig lappsådd med tävlingsdjävulen inneboende i kroppen sedan barnsben så är det väl sånt jag får leva med!!

Är huvudet dumt får kroppen lida!


Det var allt för denna gång. Snipp snapp snut, så var detta inlägget slut!


Mossa mossa


Tillbaka igen!

Jaha nu var jag tillbaka igen. Har haft dels idé torka och sen har jag hållit på med ett än så länge hemligt projekt. Men nu ska jag göra ett försök till ett nytt inlägg.

 Börjar med en reflektion som jag fick när jag läste en artikel på en dagstidnings hemsida och dess kommentarer. Och det är inte första gången jag reflekterar på sådana artiklar och kommentarer!

 Artikeln i sig är väl inte det jag genetligen reagerat på. Utan det är dessa kommentarer som tidningen släpper igenom.

 Ni som inte har förstått vad dess artiklar handlar om så kan jag ju tala om att det är om lappar(samer). Det är oftas inga snälla ord som skrivs i kommentarerna. Och att tidningen släpper igenom sådant är ju ett under.

 Det står ju att man inte får skriva något som kan kopplas till tex hets mot folkgrupp eller person angrepp. Men i mina ögon är de flesta kommentarer av sådan art! Jag har själv skrivit kommentarer till dessa men det är inte bara en gång dom vägrat att ta med min åsikt. Och då har jag bara hållit på samernas sida. Inga påhopp eller nåt sånt. Man kan ju undra om tidningen i fråga har tagit ställning mot samerna!

 Och något jag har tänkt en del på är om inte detta är en form av rassit! Nu är det nog många som tycker jag är löjlig. Och i och för sig bryr jag mig inte så mycket om det. Men principen! Lappjävel verkar vara helt okej att få vräka ur sig. Men negerboll får man inte säga nu mera! Får då kan man klassas som rassist! Nä nu måste man säga choklad boll!

 Under min skol tid gick det nog inte en dag jag fick höra lappjävel från någon! Och inte var det någon som reagerade. I och för sig så brydde jag mig inte så mycket heller. Blev det för mycket så fick jag väl försvara mig med knytnävarna. Och då brydde dom sig minsann! Men var det någon som så neger då jävlar fick denna person en riktig uppsträckning! Ja ja det är väl så det kanske ska vara. Eller? 

 Nu ska ni ju inte tro att jag är rassist, för det är jag inte! Och det är inte bara detta som jag rekkelterat över. Det är en hej del annat i ämnet. Men det kanske jag tar upp i ett senare inlägg. Om jag retar upp mig ännu mer i frågan! 

 Oj då! Blev ett lite längre inlägg än vad jag hade tänkt mig! Hade ju tänkt skriva lite om mitt hemliga projekt! Ja ja det för bli en annan gång.

 

Mossa mossa


Järven,naturens lönnmördare!

Då var det helg igen! Men som arbetslös känns det ju nästen som att ha helge varje dag. Förrutom att alla andra också är ledig.

Men detta inlägg ska handla om något helt annat. Nu när jag både har varit sjuk och arbetslös så har det ju blivit nån timme framför tv:n och då har jag sett allt möjligt. Av en slump slog jag över på tv:4 fakta och där var det en film om järven. Och då retade jag upp mig(igen) på en del grejer som Bo Landin(han som hade gjort programet)sa.

Han tyckte så synd om järven som höll/håller på att utrotas enligt forskare. Och detta eftersom det inte finns så mycket forsknings material om detta djur. Visst kan jag tycka att det ska finnas alla olika djurarter som alltid har funnits. Men till en rimlig nivå tycker jag. Nu är det säkert nån som tycker jag har helt fel. Men Sverige är ju en demoktrati så man måste ju få tycka vad man vill. Det respekterar jag så jag hoppas alla som läser detta respekterar min åsikt.  Det är säkert några som tänker också att den där är från ett "lapp"släkte(lappjävel) och dom vill ju ha bort alla rovdjur. Men är det nån som tycker så får ni då göra det. För mig bryr det då inte ett dugg! Sverige är ju ett fritt land!

I detta program hade dom faktiskt interjuvat några samer om vad dom ansåg om järven. Men det var inte mycket dom fick säga. Men det var ju ändå bra att det kom fram lite hur det är att ha rovdjuren tätt inpå sin verksamhet. Men det kunnde ha fått vara lite mera.

I detta program framhöll han(Bo.L) att järven för det mesta åt bara döda djur(as)! Men det kan jag säga att så är inte fallet! Dom(järvarna)är naturens lönnmördare! Dom kan utrota en renhjord på noll tid! Om dom då dödade djuren på en gång kanske jag hade haft en annan åsikt, men dom ser bara till så renarna inte kan röra sig. Och så lämnas dom för att själv dö!!!!! Och då är det ju självklart att dom bara äter självdöda djur! För dom börjar inte äta på dom förrän dom har självdött av blodförlust! Detta skulle alla dom här som kallar sig djurvänner få se! För detta om något är djurplågeri!!!!! Och tidningarna tror jag är livrädda att ta in bilder på detta om det nu skulle komma in några bilder. Kan säga att det inte är någon trevlig syn att komma fram till en eller flera renar som mer eller mindre håller på att då av blodförlust och man ser att dom har plågats i timmar!!!!! Nä fy fan!!



Här är bild på en ren lämnad att själv dö!

Och det här med att dom håller på att utrotas är bara skit snack! För det finns och de blir bara fler! Och det är ju inte bara järven som ökar i antal. Björnarnas antal har ju också exploderat!!! Det är ju bara en tidsfråga innan någon människa kommer att råka illa ut! Och om det nu börjar stryka runt en tex björn bland husen här uppe i norr ska det till utredning på utredning om det ska bli skyddsjakt på den. Men om det är runt Stockholmsområdet så då är det skriverier om att den måste avlivas omgående!!!! Och nu i björnjakts tider måste jag få lägga till en grej. Det är ju sjukt att det ska vara sån byråkrati att det nästan inget slakteri som vill köpa en skjuten björn!!! För är det så kommer ju inte någon vilja skjuta och då kommer det att bli ännu fler björnar och snart har vi dom springade snart på storgatan!!!!!

Nä nu har jag fått skriva av mig lite grand nu är det nog dags för lite fredagsmys!

Mossa mossa

Vart är Sverige på väg?

Nu är jag tillbaka med ett eget ett nytt inlägga här. Börjar ju att vara ett tag sedan sist. Men jag har lidit av idé torka och sen har jag ju legat ner bäddad nästan en hel vecka. Men nubörjar jag komma på fötter igen. Febern och ledvärken har släppt. Nu är det bara att få tillbaka orken. Kan säga att jag känner mig ganska orkeslös efter en veckas feber!

Vad ska jag hitta på att skriva här då. Har nu helt plötsligt hur många uppslag som helst nästan. Så nu blir det nog att skriva av sig några dagar framöver. Men jag börjar väl med något som känns ganska aktuellt.

Satt för några kvällar sedan och tittade på tv-programmet debatt(börjar väl kanske bli mogen till slut)och retade upp mig som vanligt! Det handlade om dom senaste veckornas oroligheter som varit i Göteborg och Uppsala där bla brandbilar och poliser hade blivit attackerade av stenkastning. Och dom hade bjudit in endel ungdomar som hade varit med om detta. 

Varför retade jag upp mig då? Jo dessa ungdomar tycker att dom hade uppträtt helt rätt!!!!! Idioter i mina ögon!!! Dom menade att deras uppförande mot poliser och brandmän var deras sätt att protestera och få uppmärksamhet. Dom tyckte synd om sig själva för att dom saknade arbete och att dom styrande hade lagt ner någon ungdomsgård. Men vad ger det för rätt att tutta eld på bilar och gå ut och vandilisera runt om ute i samhället? Och vilken respekt väntar dom att dom ska få? Tänk om alla som är arbetslösa skulle bete sig så. Då skulle ju Sverige bli en krigszon!!!

Dom menade också att dom hade blivit orättvivt behandlade av polisen för att dom hade en annan hudfärg. Visst finns det rötägg i poliskåren som inte borde få jobba som polis. Kan delvis förstå dom att oftast bli på hoppad och misstrodd och misstänkt för att man kommer från ett annat land. Det ska inte vara roligit. Men det blir ju inte något bättre om man gör våldsamtmotstånd! Det blir ju bara värre då!

Och jag skulle inte hellre vilja jobba som polis i dagens samhälle! Kan tänka mig att det inte ska vara så roligt att åka på ett larm och när man kommer fram så blir man överöst med stenar och annat! Och man kan inte vara säker på att det finns någon som är beväpnad. Och om nu någon är beväpnad så polisen måste använda sitt eget tjänstevapen så blir det genast en massa tidningsskriverier och prat om åtal! Dom gör ju bara sitt jobb!

Men visst kan jag hålla med om att det är frustrerande när det inte finns så många jobb att söka. Och visst tycker jag att vår sittande regering inte gör så mycket för dom som är arbetslösa. Att sänka A-kasse ersättning och mena att det ska göra så att mer folk kommer ut i arbetslivet förstår jag inte!!!

Men trots att det är finnanskris och det inte finns jobb till alla så kan man bara inte ta lagen i egna händer och gå ut på kvällarna och vandilsera och bränna ned allt som står i vägen! Visst kan man protestera men inte genom att göra som dom håller på i Göteborg och Uppsala! Inte blir det nåt bättre för de. Och använda sig av stenkastning och dyl mot brandförsvaret som ska in och släcka bränder är ju absurt! Förstår de brandmän som inte vill åka in i sådana områden. Det är ju för fan fara för sitt eget liv!

Och har dessa som håller på inga föräldrar som kan berätta för dessa ungdomar vad som är rätt och fel? Eller är det bara taskig barnuppfostran?

Om det nu någon som uppfattar detta inlägg som rassistskt så kan jag säga att det inte är menat så! Jag vet att det finns otaliga svenskfödda ungdomar som ställer till med ofog! Men är det någon som tar illa vid sig så kontakta mig så tat jag bort inlägget. Jag är inte rassist!!!!!

En sista reflektion från min sida är att dessa fenomen kommer nog tyvärr att spridas till andra delar av Sverige. Det är nog bara en tidsfråga innan vi har det in på våran egen knut! Det har ju delvis redan kommit hit. Kanske det har funnits en längre tid men tycker det har blivit mera på senare år. Det finns tyvärr de som inte kan se vad som är mitt eller ditt!!!! Och det har ju trots allt skett endel meningslösa misshandelsfall på öppen gata här i Arvidsjaur. Där det har varit gäng som helt oproveserat hoppat på helt oskyldiga!

Men vad lösningen på detta problem är har jag tyvärr inget svar på. Då hade jag nog inte suttit här på Åsgatan och tragglat på min blogg. Och är det någon som har någon lösning på detta tycker jag ska träda fram och ta kontakt med våra  styrande!

Detta var allt jag hade för stunden men återkommer nog inom kort med något nytt. Kan till sist säga att jag nog kommer att byta bloggadress. Men detta kommer jag att skriva här när det sker.

Mossa mossa


Nytt inlägg i gästbloggen

Nu ligger mitt andra gästblogg inlägg på http://wonderfulsweden.blogspot.com/ uppe.

Ska snart ta mig i kragen och skriva något nytt här också. Men har ju som ni kanske vet legat ner bäddad snart i en veck i flunsa. Så jag har inte orkat tänka ut något att skriva om.

Men håll till godo det kommer.  Titta in och läs på Sivs blogg så läng. Kommer nog upp något från mig då och då. Gjorde en kraft ansträngning och skrev ganska mycket som hon skulle dela upp i flera inlägg.

Mossa mossa 


Då har man blivit gästbloggare!

Nu till alla som har varit nyfiken på mitt gästbloggande så kan jag säga att det första inlägget ligger ute nu!

Det är bara att gå in på http://wonderfulsweden.blogspot.com/ och läsa. Det är en fd Arvidsjaur tjej som äger den här bloggen och skriver om vårt härliga Sverige. Hon heter Siv Solmenius. Det är säkert många som känner igen henne. Hon bor nu mera nere i Göteborg så det står mycket om den staden. Den är i mitt tycke Sveriges trevligaste stad! Så jag tycker det är värt att läsa hennes blogg. Ta er tid att gå igenom hennes blogg!

Nu lite om mitt hälsotillstånd. Börjar väl som smått att åter få mitt gamla jag. Men jag tror inte jag har varit så här dålig som jag har varit den här gången av en förkylning. Har haft ont i varenda led i hela kroppen och feber och frossa om vart annat. Men som tur är har det inte varit så hela tiden. Det har gått i skåv. Från att det känns som jag skulle ha kokat för sen kännas fullt normalt. Cilla med! Men det hade väl varit konstigt om hon hade klarat sig!

Hoppas väl att kunna jobba imorgon. Men jag tvivlar att jag är så pass pigg då. Men jag får ställa väckarklockan och se hur det står till på morgonen. För jag vill ju inte smitta ner hela skolan i flunsan!

Nä nu ska jag kurera mig och krypa i säng. Får se om jag får sova eller vad det blir*ler*!

Mossa mossa

Blogginlägget mailat

Vilken tur jag har! Hade jobb i veckan och vad händer?? Åker på flunsa!!!!! Jippi! Men det är ju inte så mycket att göra åt. Det är bara att ta det lugnt så blir det nog bra.

Nu är mitt gästblogg inlägg färdigt skrivet och mailat för granskning. Så förhoppnigsvis så kommer det att publiseras snart. Då får alla nyfikna veta var och hur man ska kunna läsa det!

Håll till goda!

Blev ett kortare inlägg denna gång men jag orkar inte sitta och stirra i datorn just nu. Och den har jag lite idé torka för tillfället. Men det kommer säkert ett längre inlägg inom kort!

Mossa mossa

RSS 2.0