Lort eller pannkaka

Hej hopp! Nu har jag gått och laddat för ett nytt blogginlägg hela veckan, så nu ska jag göra ett försök. Men risken är den att det blir ett lite ”gnäll” inlägg! Men jag känner att jag måste få skriva av mig lite. Men jag kan väl börja med lite roligare reflektioner istället innan jag börjar gnälla.


Nu har jag fått en inbjudan av Fridhemsskolan att komma och föreläsa om mobbing! Det känns riktigt roligt att det har blivit uppmärksammat det jag gör! Det enda som känns lite oroväckande(hittar inget bättre ord)är att detta kommer att ske på årsdagen(9 februari)av Frilles bortgång. Jag brukar ju vara lite disträ just den dagen. Och sen när jag pratar så mycket om honom under föreläsningen så kan det ju bli lite tufft! Men jag kör på och ser hur det går! Det kan ju inte bli värre än att jag får avbryta.


Nu är jag lite uppvärmd så då kör jag igång med det ”riktiga” skrivandet:


Det jag har funderat mest under veckan är att det finns människor som inte kan ta att det går bra för andra i livet!!! Utan istället för att glädjas så surar man ihop istället! Man kan ju undra vad detta beror på. Taskig barndom? Eller kan det vara så att dessa känner sig hotad på nåt sätt?


Nu ska jag väl inte sitta här och påstå att jag är ”guds bästa barn”, men nog kan jag väl då glädjas att det går bra för andra än mig!!!!


Sen har jag varit in och läst på några facebook grupper(nyfiken som jag är). Och i de flesta står det att man ska få tycka vad man vill. Men i vissa grupper är det tydligen inte så! I en speciell grupp(nämner inga namn)så har det dykt upp rena hot om det funnits någon som tyckt något som är emot det gruppen står för! Men det har väl med intelligensen att göra med dom som skriver det!


Sverige är ju ett fritt land så man ska ju få tycka vad man vill utan att få ta emot hot eller andra otäcka saker!!!!


Som avslutning ska jag ta och ge lite kredit till en som törs stå för sina åsikter trots att detta nog kommer att slå tillbaka på honom själv på något vis!


Det är Mats Öhman i K4:s innebandylag som i deras blogg ifråga sätter domarna i serien dom spelar i. Det är nog många med honom som tycker likadant som det han skrivit i bloggen. Men att han som aktiv spelare går ut med sina åsikter kan göra så att domarna surar till på honom och dömmer ännu hårdare mot honom! För det är ju så dom är! Dom ska få göra hur stora fel som helst, men dom tål ingen kritik. Om dom får kritik så kallar dom det bara för gnäll!!! Så har det varit i alla tider tror jag! När det kommit domare från kusten och dömer idrott i inlandet så har dom en helt annan nivå. Nu är det ju så att det inte gäller alla domare. Det finns faktiskt dom som är bra också! Men dom är få!!!


Nu finns det säkert dom som tycker att Mats.Ö verkar gnällig när han kritiserar domarna. Men han har så rätt i det han skriver!! Och för er som tror att han skriver detta för att han är dålig förlorare kan jag ju säga att K4 leder serien överlägset!!!!!! Har inte förlorat en match i årets serie!!!


Stå på dig Mats! Du har så rätt i det du skriver!!!!!


Ni som vill läsa hans blogginlägg kan ju gå in på: http://www.k4if.team.pro/ och leta fram spelarbloggen under herrar div3


Till sist måste jag bara lägga in en liten uppdatering om snöskottingen i veckan. Var ju tvungen att serva snöräven när denne havererade ihop totalt! Men efter servicen blev det riktigt fart på den! Jag måste nästan likna den med slunga 77. Ni som inte vet vad slunga 77 är kan jag säga att det är en typ lastbils snöslunga som har en ruskig kapasitet!! Det gick av bara farten att skotta klart! Nu sitter jag nästan och hoppas på att det ska komma snö så jag får ut och skotta mera. Men jag tror nästan att jag ska ut och flytta nån snöhög från ena sidan till den andra nu när ”räven” är i ett sådant skick!!

Slunga 77

Nä nu har jag fått skriva av mig lite ”galla”, måste ju göra lite nytta denna lördag också!


Mossa mossa


Vecka 3

Ja då har det gått ännu en vecka. Och det har väl varit en ganska normal vecka som har förflutit. Inga större utsvävningar vill säga.


Har klarat mig från ytterligare mordhot så då måste jag ju ha skött mig hyfsat tycker jag! Och mina planer för att försöka utöka hushållskassan börjar se riktigt ljusa ut! Det har börjat rulla på lite grand fastän jag inte har börjat marknadsföra något än. Folk har börjat att höra av sig och jag får hoppas att det blir mer och mer nu när jag ska börja annonsera inom kort!


Sitter just nu och håller på att knåpa ihop ett massagekompendium till en eventuellt massagekurs som jag ska hålla i. Hoppas bara det blir av, känner mig väldigt inspererad!!! Men det är lite jobbigt att komma på vad som ska vara med och vad jag inte behöver ha med! Men jag börjar få ganska bra koll på kompendiet just nu. Så det kommer säkert att bli bra!


Och sen har det börjat rulla på med mitt mobbing föredrag igen! Det har börjat höra av sig lite intressenter som jag ska träffa till veckan och göra upp hur vi ska lägga upp det. Får se om vi kan komma överrens med det ekonomiska. I så fall köra jag några föredrag till och hoppas på lika stort gehör som jag fick före jul!


Det enda som inte varit riktigt bra i veckan är min sömn! Har haft sådana mardrömar att min sömn blivit lidande!!! Vet inte riktigt varför jag drömmer så nu. För vad jag vet så är det då inte något jag går och oroar mig för. Men det ger sig väl så småningom får jag hoppas! Och sen har jag varit mer förvirrad än vanligt! Under två veckors tid har jag tappat bort en eller två dagar under veckan!! Visst, det kan ju vara bra för då blir ju arbetsveckan kortare. Men jag kan säga att det finns dom som påpekat min virrighet!!! Men det är väl som vissa säger: "Man blir ju som dom man umgås med är!!!! Hahahaha!


Å nu har det hänt igen! Jag har blivit misstänkt för en grej på skolan som jag kan svära mig fri från!!! Kan inte förstå varför dom tror att just jag ligger bakom så fort det är nåt hyss som gjorts?  Jag som är så blyg och försynt av mig! Skulle aldrig falla mig in att hitta på nåt sådant mot mina arbetskamrater!!


En sista grej jag ska ta upp i detta inlägg är det här som hände tidigt i morse i Arvidsjaur. Hur jävla funntad  är man i huvudet om man kastar brandbomber mot ett hus där det ligger människor och sover? Det måste ju fattas gode mycket i dessa hjärnor!!! Det börjar ju bli som den värsta stor stan i Arvidsjaur! Snart vågar man väl inte gå utanför dörren efter mörkrets inbrott! Tycker det är ganska skrämmande! Men hoppas bara dom får fast dessa idioter och att dom får riktiga straff! Inte bara skyddsillsyn utan märk bara fängelsestraff! För jag tycker skyddstillsyn inte är något straff!!! Då kan ju dessa som får detta fortfarnade vistas ute bland vanligt folk! Nä, in med dom bakom lås och bom!!!!


Nä, nu måste jag tillbaka till mitt pappersarbete igen!


Mossa mossa


Mordhot och jobb!!!!

Jaha då har det gått ytterligare en vecka. Och det har varit en ganska händelserik vecka måste jag få säga! Det har hänt både det en till det andra. Allt från att misströstan att vara arbetslös till att bli mordhotad via mejl.


Vi börjar väl med som varit roligt! I söndags satt jag och knappade framför datorn och misströstade att jag skulle förbli arbetslös under våren. Jag hade ju inte hört något om jobbet på skolan. Men vid 14 tiden så ringde rektorn på skolan och erbjöd mig jobb under hela vårterminen! Snacka om lycka! Om än det är bara halvtid så är det då ett jobb!!! Finns väl lite planer där det går att tjäna lite extra pengar på sidan av så det ska nog ordna sig med det ekonomiska till slut!


Men jag kan säga att det var en rejäl omställning att stiga upp vid 7 tiden på måndag morgon jämfört med att ligga och dra sig långt in på förmiddagarna som fallet hade blivit under jullovet! Men det har ändå gott hyffsat bra.


Har under veckan väntat mig ett sjudundrande snöfall!! Inte för att jag längtar men jag skottade nämligen av hustaket i måndags eftermiddag. Hade bara tänkt ta garage taket när jag kom hem från skolan. Men tjurig som man är så blev det hela taket på en gång! Det var både på gott och ont. Bra att det blev gjort allt på en gång, men samtidigt så blev jag gode leda bruten av allt skottande på en gång! Men nu är det då gjort! Förhoppningsvis så slipper jag skotta av det någon mer gång i år!


Nu lite till jobbet på skolan. Jag har ju skrivit om det i tidigare inlägg men måste få skriva det än en gång. Det är så roligt!!!!! Visst, vissa dagar är man mer slut i knoppen än andra. Men det är väl då tur att det inte är samma sak som händer varje dag. Då skulle det bli gode tråkigt så småningom! Och sen alla trevliga arbetskamrater som är på skolan!! Men det känns som i veckan att jag inte hunnit sitta ner och umgås så mycket som det var tidigare under höstterminen. Men det är väl för att det var första veckan efter lovet. Det tar ju ett tag att komma in i rullijansen igen. Men nog ska jag väl kunna hitta på något hyss inom en snar framtid. Har ju fått en och annan beskrivning om hyss av en lärare som kommer att vara tjänstledig  under våren. Så lite ska väl då hända(passa er städet!).


Men jag har varit ganska förrvirad hela veckan! Har haft lite svårt att hålla ordning på dagarna! Hela tisdag och delar av onsdag så hade jag måndag! Och det har jag fått höra kan jag säga! Men en fördel med detta är ju att veckan har kännts mycket kortare! Men sen har det ju varit mer virrigt överlag! Har haft bekymmer att komma ihåg saker som jag inte i vanliga fall brukar ha! Men det är väl som dom säger: ”Man blir som dom man umgås med!”. Hahahahaha!!!! För jag har inte varit ensam om att ha varit lite ”virrig”!


Nu till det lite mindre roliga som hänt under veckan! Nog har det väl hänt att man fått bluff mejl från vissa där det står att man vunnit massa pengar på lotteri. Det är bara skicka in kontonummret så sätter dom in pengarna. Men i början av veckan fick jag ett sådant(tror jag då)mejl , men det var av det mer grotska slaget!! Trodde när jag såg mejl adressen att det hade att göra med ett tv-spel. Men när jag började läsa det så ryggade jag tillbaka med ett ordentligt ryck!!!


Det var nämligen ett mordhot riktat mot mig och min familj. Även mina vänner skulle drabbas om jag inte gjorde vad som stod i brevet! Hade jag varit nervsjuk eller om jag bott någon annanstans så kanske jag hade tagit åt mig. Men inte i Arvidsjaur!


Ska dra lite kort vad som stod i mejlet. Det stod nämligen det var en granne som hade en film på mig som han/hon hade spelat in och kontaktat denna lönnmördar firma som skulle eliminera mig och mina närmaste! Men skulle jag kontakta dom inom fyra dagar så skulle jag få möjlighet att få köpa tillbaka filmen av dom för att kunna använda den mot min granne!!!


Men jag lever då än så länge och jag har då inte hört om nån av mina vänner varit med om nåt otäckt senaste dagarna! Så snacka om ett desperat försök att lura folk på pengar!!! Men jag är garanterat inte ensam runt om i världen som fått detta mejl. Och det räcker ju att det är några få som ”nappar” på det så kan dom ju få in en ansenlig summa pengar! Det finns för mycket sjukt folk i världen!!


Nä nu måste jag gå och låsa dörren så inte det kommer in några obehöriga!


Mossa mossa


Tänk vad fort livet kan vända!!

Nu hade jag ju gjort klart ett blogginlägg som skulle läggas ut under kvällen. Men det var bara att göra om hela inlägget!!! Det jag hade skrivit var ju om vad jag skulle göra när jag hade blivit arbetslös och lite mindre väl valda ord om ditt och datt.


Men nu i eftermiddags så ringde rektorn på skolan och erbjöd mig jobb under hela vårterminen!!! Snacka om vad livet kan vändas i ett lappkast!! Hade ju gått och hoppats att han skulle höra av sig under veckoslutet. Men när han aldrig hörde av sig så blev jag ju mer och mer nedstämd. Och när jag inte hade hört något under fredagen så var jag säker på att jag skulle få gå och dra fötterna efter mig hela våren! Nja kanske inte riktigt, men det har kännts så under hela helgen.


Men nu så ringde han ju och jag har jobb hela vårterminen!!!! Oj vilken lättnad!!!


Om jag nu ska gnälla lite ändå(det brukar jag ju göra i varje inlägg)så är det ju det här med att få stämpla upp till en heltidstjänst. För jag har snart förbrukat mina 75 dagar som man nu för tiden får stämpla. Men om än det blir lite mindre i kassan så är det en befrielse att ha en fast punkt att få gå till varje dag! Och jag får väl prova hitta på nåt ”fuffens”  för att dryga ut kassan!!! Har lite små upptåg på gång som kanske ger lite pengar! Så vi får väl se vad det blir.


Nu i veckan ska jag ta tag i mina studier också. Nu när jag inte behöver blanda in a-kassan för att få studierna godkända borde det ju inte vara några bekymmer. Det är ju bara min egen självdisciplin som kan sätta käppar i hjulet! Men det ska nog inte vara något bekymmer när jag nu vet vad jag ska göra framåt vårkanten!!! Ska bli riktigt spännande!!!


Nä nu har jag skrivit klart för denna gång. Blev ett lite kortare inlägg än vanligt, men det var ju därför jag har snabb skrivit om inlägget som jag egentligen jag skulle lägga ut. Men det här inlägget blev roligare läsning än det gamla!


Mossa mossa


Liten återblick på 2009!

Ja då har det blivit ett nytt år!!! Och inte känns det då nåt annars! Nyårsafton blev en lugn tillställning. Cilla låg i feber och snuva så vi var hemma vid och tog det lugnt med god mat och ett glas rött. Men då mådde man ju betydligt bättre än tidigare nyårsdagar! Skönt!


Nu när vi har lämnat 2009 bakom oss och när vi nu kliver med storm steg in i 2010 hade jag tänkt sammanfatta året som gått för min egen del. Det borde nog inte vara nåt problem. Har väl varit ett ganska vanligt år i mitt liv. Inga stordåd i alla fall! Men det har ju hänt både roliga och tråkiga saker under året. Jag ska prova att minnas tillbaka och berätta lite grand vad som hänt.  Jag kommer nog att glömma något som hänt, men det finns ju skrivet om det mesta här i bloggen så det är ju bara gå tillbaka och läsa. Har inte tänkt ta upp allt jag varit upprörd under året i detta inlägg(hahah). Skulle nog bli alldeles för mycket att skriva. Hoppas ni som läser detta orkar läsa igenom hela inlägget och inte tycker det blir för långtråkigt!


Har ju bland annat märkt att man inte kan lite på alla sina sk ”vänner”! Men jag ska inte ta upp om det här för det gällde inte mig personligen. Om än jag tycker det var rent ut sagt för jävligt!!! Men för den som vill läsa vad det gällde om kan ju gå tillbaka i bloggen till den 8 november 2009 Vilka vänner kan man lita på?.


Och till dig jag pratat med om detta inlägg att du inte skulle ta åt dig om vad jag skrev vet ju vem du är! Tycker du gjorde helt rätt!!!!!! Du vet vem du är och du har inte gjort nåt fel!!!!


Och en annan grej om dom man tror är sina kompisar. Jag tycker det då är konstigt att det är beroende på plats och situation när det passar att hälsa och prata med varandra! Men vi är ju alla olika som tur är! Nä nu ska jag börja skriva om vad som hänt under året för egen del!


Kan ju börja med att berätta om det första året som husägare. Oj så otroligt skönt att bo i hus jämnfört med lägenhet!! Visst är det lite mer att stå i men det kan jag ta. Men trodde snön skulle ta knäcken på mig förra vintern! Tyckte att jag bara hann med att skotta tills det började snöa igen!!! Var ett ganska stort smatalsämne på min facebook sida det här med snöskottningen!!! Många olika åsikter om allt från inköp av traktor till att det är bra motion att skotta snö. Men det gick ju bra det där med snöskottningen. Jag klarade mig från några större pyskiska men.


Och sen när snön hade försvunnit blev det ju gräsklippning. Men det tyckte jag var roligt att göra! Om än jag saknade en åkgräsklippare många gånger!


Och invändigt i huset har det väl inte hänt så mycket. Har ställt iordning mitt behandlingsrum som än så länge inte har använts så mycket. Men jag hoppas att det ska börja dyka upp kunder så småningom! Vi hade ju så pass tur att huset inte var i så stort renoveringsbehov. Dels kostar ju det rätt mycket pengar och sen är jag väl inte den store hantverkaren heller!!!! Båda tummarna sitter fast gjutna mitt i varsin handflata! Men visst finns det drömmar om vissa renoveringar. Men det får vänta tills vi har vunnit drömvinsten på lotto!! Och då kan jag lova att det kommer att renoveras!


Visst finns det säkert dom som har synpunkter på hur vi har det och snackar skit om allt från städningen till vilka tapeter och vilka möbler vi har  till andra. Men det kan jag säga att det skiter jag fullständigt i!!!  Vi trivs alldeles utmärkt i vårat hus och det är då det viktigaste. 
Och passar det inte så behöver dessa inte komma och hälsa på!!!
Mitt massagerum nere i källaren.

Nu till vad som hänt i mitt liv i övrigt under året. Hade en ruskig tur att jag fick ett vick som elevassistent på Ringelskolan under vårterminnen(deltid)! Och det kan jag säga var ett riktigt roligt jobb!! Trevliga arbetskamrater och den ena dan inte den andra lik. Och när jag fick jobb på skolan var det många med mig som tyckte jag skulle byta fack. Och där kom det första irretations objektet som jag har skrivit om i bloggen under året(det har blivit många sådan som jag inte kommer att ta upp här). Det skulle vara så smärtfritt att byta fack så dom på kommunal. Visst var det smidigt att fylla i den första blanketten(blev betydligt fler innan allt var klart)!


För att göra denna historia kort så kan jag säga att jag fick vänta på stämpel pengarna från den 2 februari till den 25 juni!!!! Tur jag har snälla föräldrar som kunde ställa upp när det kärvade nån månad! Det är ju underbart hur den sittande regeringen har gjort för att underlätta för dom som verkligen behöver hjälp av a-kassa och dyl!!!! Vilket underbart klyfts löst samhälle som dom håller på att ordna!!!!


Men ju närmare sommarlovet kom desto mer bekymrad började jag bli! Vad skulle man hitta på efter det skolan hade tagit slut? Men som allting annat så löste det sig! Fick jobba som sommar vikarie på fritids några veckor och sen fick man ju leva på den feta stämplingslön som kom in varje månad!


Ringelskolan

Vi(jag och Cilla) hade ju tänkt oss att mer eller mindre bosätta oss på Pite havsbad efter det jag hade jobbat klart. Men det sket sig! Cilla åkte på ansiktsförlamnig och hade ingen större lust att ligga på playan med sned vridet ansikte!!! Och det kan jag förstå. Så vi höll oss mesta dels hemmavid och i Allejaur där förhoppningarna om stor gäddan levde under större delen av sommaren. Men den lever ännu!! Men då ska ni få se till sommarn så stor den blivit!!!

Rekord gäddan hitills! Fångad för ett par år sedan: 10,1 kg!!!!

Men när Cilla hade så gott som blivit av med förlamningen tog vi vårt pick och pack och drog till Piteå! Och vilket underbart slut på sommaren det blev!! Kanon väder, lugnt och skönt och sen en underbar minnes konsert till Ted Gärdestad!!!


Men i och med att hösten närmade sig började jag känna lite stess med att inte ha något jobb!! Det gick så långt att jag en dag medans Cilla satt vid datorn tog fram dammsugaren och skurkäppen och städade hela huset!!!!! Inte nog med det höll jag på att skrämma slag på Cilla när hon fick se mig  hängandes utanför fönstret där hon satt med att i full färd putsa föntret! Jo av bara farten så putsade jag alla fönster också! Snacka om jag var rastlös!!!! Och Cilla hade stora funderingar att ring psyket och lägga in mig ett tag!! Men det var jag så prata bort!!!


Men det löste sig ganska bra med jobb under hösten också! Fick hoppa in och vicka på skolan dom första veckorna, men sen åkte jag på svinet(tror jag)! Så då blev jag liggande ett bra tag! Men jag fick nya chanser att jobba på skolan senare under höstterminen! Och det är jag tacksam för!! För vilka underbara arbetskamrater det finns på skolan! Trodde  inte det fanns sådana någonstans!!!! Har nog aldrig kännt mig så uppskattad på jobbet som jag har kännt under denna höst/vinter!!! Jag som är en kvälls människa och inte tycker om att stiga upp på morgonen har formligen flygit upp ur sängen när väckarn har ringt med ett leende på läpparna!!!


Under hösten fick jag en idé som fick större genomslag än vad jag hade hoppats på! Jag började spåna lite grand på ett föredrag om mobbing. Jag har ju lite kännedom om vad som kan hända med någon som är mobbad(Frille). Pratade med rektorn på skolan om vad han tyckte och han blev eld och lågor och gav mig fria händer att utforma en föreläsning. Men frågan var ju hur det skulle gå! Var gode nervös under resans gång innan det var klart! Frågan var ju om rektorn skulle godkänna det jag åstdkommit. Och sen var det ju det här med att stå inför grupp och berätta! För det har varit det värsta jag vetat! Men när jag väl började så gick det bara av farten!!!


Är riktigt stolt över mig själv vad jag åstadkommit!!! Tycker faktiskt det blev betydligt bättre klimat på skolan efter det jag hade kört föredraget för klasserna! Men de som faktiskt blev mest berörda var lärarna!!! Det var en ganska spak lärarkår efter det dom hade sett mitt bildspel med Frille!! Visst hade jag väntat mig att det skulle beröra! För när jag skulle test föreläsa för Cilla började hon grina innan jag hade ens börjat med bildspelet!!! Men hon börjar ju nästan grina om hon ser Björne tappa bort Snigeln på tv!!! Men tydligen så lämnade jag ett sådant avtryck av min föreläsning att jag verkligen berörde alla(nästan)som såg min föreläsning!! 


Och sen kan jag säga att i vissa klasser var det riktigt jobbigt att stå och berätta om Frille!!! Blev ganska slut i både kropp och knopp!!! Men kan jag bara väcka lite insikt hos eleverna så är det värt det!

Kort på Frille där han trivdes som allra bäst. I skog och mark!!!

Och sen att det kom ett repotage i tidningen(tack Annelie!)gjorde det att det började pratas om föredraget på andra skolor och arbetsplatser om min föreläsning! Tom radion har varit i kontakt med mig och kommer nog och kör nån grej när jag nu ska köra mitt race på Fridhemsskolan under början av vårterminen!! Får väl se om det blir att åka runt till andra skolor också. Det har hört av sig föräldrar från andra kommuner och frågat om jag skulle kunna föreläsa hos dom också!!  Och jag tror inte det skulle vara så dumt att kanske köra det på arbetsplatser eller på tex medan för allmänheten! För det är inte bara på skolor mobbing förekommer!!


För er som vill läsa artikeln från tidningen kan ju gå in på http://www.pitea-tidningen.se/arvidsjaur/artikel.aspx?ArticleId=5039130.


Men i och med att höstterminen tog slut så blev jag arbetslös igen!!! Sitter och väntar på att få höra om jag ska få forätta på skolan. Men då facket ska vara inblandad i vem som ska få jobbet så är jag inte så säker på att jag blir kvar!! Har ju råkat ut för liknande förr!!!! Men får jag inte försätta måste jag än en gång få tacka Anna, Catarina och Britt för den enorma uppskatting jag har fått av er för det jag gjort!!!  KOMMER ALDRIG ATT GLÖMMA DET OCH ER!!!!!! Och tack även till övrig personal på Ringelskolan! Ni är unika allihop!


Måste bara få lägga in liten notis om mitt bloggande. Hade väl aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle bli bloggare!!!! En dyslektiker som hatar att läsa och skriva som? Men jag tänkte att det var värt att prova! Och måste säga att det är riktigt roligt att blogga! Och sen den respons jag fått gör ju det hela ändå roligare! Tack alla läsare!!


Nu till något av det sista som hände under året som gott. Jag har ju börjat träna lite om att kanske slå mig in på andra banor! Köpte nämligen Band Hero under mellan dagarna! Oj så roligt det är!!! Kanske man kan börja att turnera runt om i landet!!! Men det kanske finns något ställe man får köra som dansband med X-box och band hero!! Men roligt är det då i alla fall!!! Så får nog förbli som hobby nere i källaren!


Nu blir det spännande och se vad 2010 har att bjuda på! Har hittat en utbildning som verkar mycket intressant! Så kanske, kanske jag blir student till hösten! Men jag får väl se, men tror det skulle ha varit riktigt skoj!! Och vem vet! Kanske jag vinner drömvinsten någon gång under året! Då kan ni räkna med att bli bjudna på FEST!!!!


Oj då!!! Det hade ju hänt en hel del i mitt liv under året!!! Trodde inte det när jag började skriva detta inlägg! Och vem vet, det kommer kanske att hända ändå större under under det kommande året? Men den som lever får se!


Nu till er all: Hoppas detta år ska skapa glädje till er allihop!!! Ska prova att forsätta att blogga så ofta som möjligt under 2010, men jag lovar inget!!!


Oj då! Höll ju på glömma nästan det viktigaste! Då hade jag fått det hett om öronen! Men det är väl typiskt manligt. Jag/vi har ju för klån firat 1 årig bröllopsdag under 2009! Detta skedde 20 juni. Vem hade kunnat tro att det skulle ske i mitt liv för 3-4 år sedan? Inte då jag i alla fall! Men tydligen så finns det nog någon till var och en på denna jord. Och till mig blev det en ängel! Jag älskar dig!!!!!!

Från vårat bröllop 20/6 2008

Mossa mossa och god fortsättning på 2010!!!!!!

PS: Jag ber om ursäkt om ordföljden inte stämmer i alla lägen och om det finns något felstavat ord. Det får ni ta!


RSS 2.0